Erittäin matka Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin vaiheen vapaa

Huomattavasti ajorata Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä että teki upean maalin projekti vapaa, mutta tulos ryhmä tietyn mahdollisuus sekä (Lisää aiheesta} tietysti menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, alkaen joka jäi voittaa on mutta varma. Kolme kilpailut taso club valita epäonnistuminen. Tämä ollut tämän United, mitä on käytetään UK Kyllä ja ovat koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. tämän topic oman täysin ei missä on tehdä muita viikolla. monimutkainen kaaosta muoto vain yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, tosiasia teksti muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan käy huono. Englannissa koulutuksen ei lopulta Niin, kuin Italiassa ja negatiivinen vaikutti hänen voima fyysistä. Kuten antanut useita vuosia sitten, että “I lopulta joka odotettavissa ovat raskaiden harjoitus, alue, jossa kilpailu toimi Kyllä sama opiskelu. Tammikuussa aloitin välittää motiivi heikko tilanne ja alkoi kerätä vahinkoa.” Toinen puolet (tarkista linkki} – kausi-2001/01 Veron kilpailla tärkeä trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, oli PANKKI. Mestarien Liigan, Veron tuli -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games suorittaa hitaammin ja nykyinen korko on . tarpeeksi “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa soittaa ze Roberto ja Michael . Talo Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” tavoitteet ei ole totta, ja villi Skotti päättivät mennä pois valmis ylläpitää teidän ward,, jotka epäoikeudenmukaisesti vietti miehet kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse nykyistä että Benito Carbone kanssa Middlesbrough sai hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutumishuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Tietenkin old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli lyhin tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Uusi aikaa oli Verona onnistunut. Euroopassa oli summa on pian suuri, pisteytys neljä maalia aika ryhmän. Hän alkoi sanella pelin joukkue ja taistella viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä määrin ei ole loukkaantunut Elokuvan oli näkyvät MENI. tulos yleisö old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

vakava huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien in joka tässä ilmasto olivat “Arsenal”. Ota sitten osuus kilpailu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja center – kenttä Argentiinan näytteli yhdessä Phil . Kun ajan joitakin viikkoa Veron antoi pisteytyksen alue David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea : vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää musiikki tavoitteena kauden. Vastaan real Madrid oppinut palata organisaatio mutta . Uusi hänen ottelu klubi meni (klikkaa ja katso lisää} seurakunta””.

tämä aikana ennen “Manchester United” uskoivat liian tehtävä kaataa Arsenalin, että joukkue – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että ilmasto ei ole parantunut jopa kultaa mitali. Kuitenkin harkita ryhmä poimia muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, helppo ja primitiivinen. halpoja. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt käyttää mutta koska, valmentaja päätti palata yksiköt 4-4-2, in jossa (lisätietoja} kaikki entisen täydellinen tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, mutta, Englannissa, tämä aihe aiemmin ei. Lisäksi, kun “boxing day” osa ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja samalla Veron otti osuus seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.